Shopping! ..som vanligt!

Igår var jag på filmkväll hos Mia.. haha, lol, det var askul. Det var jag, Mia, Mias kille Jocke, Jonatan och en astrevlig tjej som hette Carro. Fast egentligen var det ingen filmkväll, för vi tittade typ inte på film. Men vi satt och pratade, lirade gh, jag och Joni satt och terroriserade folk från Mias msn, Rasmus och jag hamnade i catfight, vanliga grejer. Jo, vi kollade på hentai också, fast det var typ riktigt motbjudande och det är fett skumt att folk kan bli tända på det.. i och för sig såg vi på något helt jävla vrickad hentai men ändå.. och Jonatan och jag kom fram till att om vi två skulle ha sex skulle det vara som incest eftersom vi typ är som syskon, och Mia och Jocke hade en live porrshow för oss (vi är alla ärrade för livet så, thanks ni två), men i det stora hela, en helt lyckad kväll. Jag kom dock hem runt 02:30, vilket var dumt eftersom jag hade lovat Jenny att åka och shoppa med henne idag.. men, jaja, jag tog mig upp ur sängen och jag handlade två par jeans shorts, ett par Dittos och ett par Just Female. Sen handlade jag ett par asstora Acne-jeans som det var 80% på, så dom ska jag sy in och stänka ner med färg, det kommer bli ascoolt! 

Byxor, byxor, byxor..
Signatur.

Lugn dag.

Idag är jag astrött, för igår satt jag uppe på msn för länge.. igen.. skit samma, idag ska jag i alla fall hem till Mia, och träffa Joni som är hemma från Gotland (äntligen), och träffa Carro och Jocke (nya människor), så det blir nog askul. Men helt spontant ändå, idag fick jag en ny klänning och den är så jävla snygg! Haha! Bästa blogginlägget hitils tror jag!

Min fina klänning!
Signatur.

Seeeeeg.

Nu åkte min mamma och pappa iväg på kalas, utan mig, skitskönt. Dock inte så skönt att jag inte har ätit något idag, eller okej, jag smakade ett strips av Soffan men.. ja..
Anyway så var det askul att åka skidor idag, och ingen körde på mig -credd! Affe var faktiskt rätt duktig, jag trodde lilla Stampe skulle vara sämre men han överraskade, positivt. Sen träffade vi Affes kompis.. hmm.. jani.. vi kallar honom "killen som gillar att ramla", han ramlade dock inte, han bara.. gillade det eller något, whatev. Men nu ska jag duscha, länge och sen ska jag vänta på att mat magiskt ska dyka upp, wish me luck.. eller beställ mat och kom hem till mig, you pick!

Trött efter skidåkning.
Signatur.



Sophie och Affe.

Idag ska jag åka slalom med Sophie och Affe, första gången sen min olycka. Och jag säger det, kör någon på mig idag så lägger jag av att åka. Jag svär! I alla fall, igår blev min pappa oficiellt VD för Kungsbegets fastigheter AB, grattis pappa! Sen igår fick jag en namnbricka till min hund Loppan, eftersom min kompis Sara jobbar på en djuraffär fick jag den gratis, skitsnällt.
Jaja, nu ska jag sätta på mig snygga skidkläder och lite senare blir det kalas hos morbror Johan.

Loppans nya namnbricka.
Signatur.

Guldgruva.

Billiga kläder. Billigt är bra, visst? På barnavdelningarna är det billigt. Så därför är barnavdelningarna bra! Den ultimata logiken slog mig idag när jag köpte ett par jeans på Lindex barnavdelning (det kan vara bra att vara kort), som kostade -håll i er, 199:-! Det är utan tvekan dom billigaste jeansen jag någonsin köpt. Helt otroligt..
Så när ni tar en shoppingtur, glöm inte bort att ta en vända förbi guldgruvan!

Jeans från barnavdelningen, Lindex.170 passar utmärkt!
Signatur.


Äntligen hemma igen!

Det är faktiskt sjukt skönt att vara hemma från Stockholm igen. Jag är förkyld, igen, var det under hela Stockholmsvistelsen så jag gick med 38.8 i feber och shoppade. Det var asjobbigt men åh så kul, jag var ute hela söndagen och måndagen men på tisdagen fick jag ge upp och stanna inne på hotellrummet. -Och, åh, min mamma har gjort det igen.
Vi stod vid centralen och skulle ta en taxi, några ungdomar stog bakom oss när två überuppklädda killar med bakåtkammat hår går förbi.
Mamma: Det där är väl riktiga stekare, eller..?
(Och, ja justja, det ni måste veta om min mamma är att hon själv är lite överklass och står med en tvättäkta Chanelväska och en Apple iPhone i högsta hugg.)
Jag: Mamma.. *Ger en ingående blick*
Mamma: *Går upp ett ljus* ..nä, vad säger du, nu tar vi en taxi va?
Ungdomarna bakom börjar asgarva. Det känns lite oroväckande att jag är smartare än min egen mamma men, jaja.
Anyway, MQ har börjat fått in sin s/s kollektion, äntligen. Jag har köpt tröjan med rosmotiv på som jag så lääääänge trånat efter. Jag köpte även ett par svindyra Sigerson Morrison skor, 6,250:- fattigare går.. min pappa nu så.. egentligen..
I alla fall, nu ska jag ta det relativt lugnt tror jag.. fram tills på lördag, då ska jag åka skidor med Sophie och Affe. Sen senare på lördag ska jag på kalas hos min morbror. Och sen den 25:e sover jag över hos Sophie för den 26:e så drar vi till selma Lagerlöf spa i Sunne och stannar där tills den 28:e, LOVELY!

Rostoppen från MQ.
Signatur.

Alla lungors.. nej, hjärtans dag.

Idag är det den 14 Februari, alla hjärtans dag. Jag spenderar den med min släkt som vanligt, vi åt middag på Livingroom och jag och min moster snackade med Magnus Carlsson (som skulle spela där senare), han tyckte jag hade en fin klänning så -killen har bra smak... när det gäller kläder. Kvällen kommer avslutas med tre skräckfilmer som jag, Dj och Devva ska titta på.. det blir Hajen, Terror på elm street och Exorcisten, 3 klassiker som fungerar utmärkt för tre patetiska singlar som sitter hemma. Anyway, imorgon ska jag upp klockan sex och packa för nio går tåget till Stockholm, känns som om man kommer se mäkta fräsch ut imorgon efter en natt av skräckfilmsmaraton (som btw börjar klockan 00:30!) Hoppas ni andra har en lika rolig dag som mig!
Snygg klänning, alltid.
Signatur.

Sophie tröstäter!

Igår träffade jag världens mest underbara människa, aka Sophie, min bästis. Vi åt Semlor och pratade om otroligt mycket saker, men dom viktigaste var utan tvekan, 1. Affe (Sophies pojkvän) fyller 18 år på måndag och den helgen funderar vi på att festa. 2. Peace & Love, vi ska åka i år och bo kvar två nätter. 3. Sophie och två till kompisar ska ha en jävla fest i Sandviken den 21 mars, typ 100 pers är med på intagningslistan redan, lovely! Sen gick vi och shoppade och pratade och pratade och pratade. Vi träffae på Karin på Lindex också, det var ett tag sen man såg henne, skitkul!
Sophie och Karin -07.
Signatur.

Kärlek!

Idag har jag varit med mitt livs kärlek, min hund Loppan, hela dagen. Vi har lekt ute i snöhögarna (i brist på bevismaterial så lovar jag att jag är 16 snart 17). Sen idag fyller min mamma år, hon blir 42 tror jag, så imorgon blir det väl middag med släktingar antar jag.. och på torsdag ska jag ta en fika med Sophie, sen åka och kolla på tapeter, på fredag ska jag till Dalarna på Scoretts dunderutförsäljning, på lördag ska jag ut och äta med familjen för att sedan vara ensam hemma och titta på en våldsam slaktarfilm som Sebastian och jag ska sitta och kommentera över telefon, och på söndag åker jag till Stockholm med mamma och blir kvar där tills på tisdag, usch, jobbig vecka..

Fluffipuffi <3
Signatur.

Ändrade middagsplaner.

Igår var jag och min kompis Johan på middag, han hade bokat bord på Matisse men av någon oklar(!) anledning var stället fullt och hans namn fanns inte med på listan (yeah right att han hade bokat bord, han är fattig), menmen, kvällen slutade med att vi åt McDonalds ute på en parkbänk eftersom det var sent och dom stängde, jag vet inte vad ni har hört men DET är glamouröst.
Signatur.

I år blir det... San Agustin!

Varje år bjuder min mormor och morfar med mig och min moster på en utlandsresa. Min mormor ringde mig idag och meddelade mig om att det här året går den resan till San Agustin, härligt värre! Jag, mormor och morfar åker ner den 22/4, är där två veckor, sen sista veckan kommer min älskade moster. Så nu är det dags att börja handla sommarkläder och skor, mycket skor.  Hur som hellst blir det superkul, allt förutom flygresan, 5½ timme... fucking booyah.

Förra året var det Grekland som lockade!
Grekland.
Vår båt.
Grekland.
Signatur.

Förjävligt.

Glöm bort vad jag sa igår om att dagen skulle vara helt bortkastad om inte jag och min pappa skulle åka skidor för, det här är roligt, det var en bortkastad dag ändå. Vi åkte ner till Kungsberget och började åka skidor, lugnt och fint, vi åkte bäst i backen som vanligt you know helt normalt tills sista jävla åket. Vi hade nästan åkt ner för hela backen när en okunnig jävla turist(?) som var dubbelt så stor som mig kör på mig bakifrån. Lilla korta jag flyger åt helvete och har inget minne av något efter det. Så nu går jag här hemma med hjärnskakning och en spricka i armen, man måste bara älska okunnigt folk!
Idag fick jag också reda på att den jäveln inte stannat och kollat hur det var med mig... tragisk liten incest-människa? Absolut! Inte för att döma.
Aj.
Signatur.


Snö, snö, snö...

Det finns en del bakslag med att bo i Kungsberg, en av dom? All idiotisk snö. En till, dåligt med bussförbindelser. En tredje, man kan inte använda klackar när man går ut. Listan kan fortsätta i evighet. Idag tog jag tag i att omorganisera bland mina tidningar, Elle, Chic, Sofis Mode och Solo låg utspridda över hela mitt golv. Skitjobbigt, men.. vad ska man göra? Gå ut med hunden? Redan gjort. Sminkat sig och fixat till håret? Done. Äta frukost? Jag äter inte frukost! Sitta stilla och glo? Yes.. Det är något väldigt onaturligt mellan naturen och mig, tragiskt men absolut jävligt sant. Tur att jag ska åka slalom med min kära pappa idag, annars vore dagen helt bortkastad.

Bild.
Signatur.

Första blogginlägget!

Första blogginlägget på nya bloggen, nu jävlar ska jag skriva SERIÖSA och VIKTIGA grejer. Som det här, den här följande meningen är viktig. Idag kom jag hem ifrån Frankrike, tidigare än planerat eftersom något har gått snett med ett av min pappas projekt. Det var väldigt skönt att komma hem igen, framförallt eftersom nedervåningen av vårat hus nu är helt färdigrenoverat och en del av övervåningen, b.l.a min garderob börjar ta form (tack och lov eftersom mina kläder just nu ligger på min säng och ser olyckliga ut.) Idag fick jag även den första Alla Hjärtans dag presenten, det var av min mamma. Det var ett set smycken med halsband, armband, örhängen och ring, det var vitt guld dekorerat med krossade swarowskikristaller och turkosa stenar, faktiskt väldigt fint. Imorgon ska jag och min kära mor åka och titta på tapeter till våran övervåning, och en ny matta som ska in i min garderob, det kommer nog bli supertråkigt men, jaja, shopping är ändå shopping.
Japp, det här blev ju asviktigt och superseriöst, we are off to a flying start.

Från mamma!
Signatur.

RSS 2.0